Wie ben ik & hoe werk ik?

Mijn naam is Janneke Petersen Nobbe en ik ben betrokken en nieuwsgierig naar mensen en wat hen beweegt. Ik werk als (team) coach, organisatie adviseur, talentontwikkelaar en lichaamsgericht counselor. 

Curriculum Vitae

Na mijn studie Bedrijfswetenschappen ben ik gaan werken voor een multinational, een MKB-bedrijf en vervolgens als Projectmanager bij RegioBank terecht gekomen (onderdeel van SNS Bank). Daarna ben ik jaren werkzaam geweest als organisatieadviseur in de financiele dienstverlening (SNS REAAL en VIVAT). Nu werk ik vanuit Zinsibility in dezelfde rol en help ik leidinggevenden en hun medewerkers in hun persoonlijke en teamontwikkeling. In deze rol ben ik betrokken bij organisatieveranderingen en coach ik mensen die behoefte hebben aan begeleiding.

In 2013 heb ik de opleiding Coaching en Counseling bij het Coach Collage de Baak  afgerond en daarna heb ik de jaaropleiding Lichaamsgericht Coachen gevolgd. Daarnaast ben ik sinds 2014 gecertificeerd Profile Dynamics trainer. 

Sinds kort woon ik, samen met Sander, in de buurt van Nijmegen en ben ik weer thuis. 

Vrije tijd 

In mijn vrije tijd ben ik graag buiten en aan het sporten. Ik geniet van het mountainbiken door de bossen en klim elke week met plezier. De klimsport is voor mij zo vergelijkbaar met het leven; ook hier heb je je totale wezen nodig. Je lijf, je geest, en alle andere sensoren die je tot je beschikking hebt. Als een van deze sensoren niet goed werkt, loopt het niet. Als je zowel met je denken (hoofd), je voelen (hart/lijf) en je acties (buik) op 1 lijn ligt gaat het geweldig en raak je in flow. Ook geniet ik erg van een lekker kopje koffie in mijn geweldige achtertuin. 

“Met Janneke werk ik graag samen. Ze is een open en prettige persoonlijkheid, gericht op mensen en menselijke interactie. Wat Janneke goed maakt in haar vak is dat ze niet alleen bezig is om mensen goed te laten functioneren in organisaties, maar dat ze verder gaat. Ze kijkt niet alleen naar de zakelijke kant, maar laat je als mens ook in je kracht staan. Ze benoemt dingen op een prettige en fijne manier. Ze weet de juiste snaar te raken.” Peter Paul Barth, CEO Klaverblad.