Ervaren wat je wilt, doen wat je droomt

Loop je vast? Of neem je veel beslissingen met je hoofd en wil je dit meer vanuit gevoel gaan doen?  Wil jij ook kiezen met gevoel? Maak dan gerust een afspraak om te kijken wat ik voor je kan betekenen. 

Hieronder staan enkele voorbeeldvragen om een idee te krijgen van waar ik je bij zou kunnen begeleiden:  

 • Wil jij meer jezelf zijn en met meer plezier de dingen doen die je doet?
 • Weet je niet goed wat je wilt en kom je hier in je eentje niet uit? 
 • Zit je niet zo lekker in je vel en wil je dit veranderen?
 • Ben je soms onzeker en weet je niet hoe je dit kunt aanpakken?
 • Of wil je leren om niet steeds in dezelfde valkuil te stappen?
 • Word je soms overvallen door je emoties waardoor je niet meer kunt handelen zoals je zou willen?  
 • Of leef je met name vanuit je hoofd wil je je gevoel ontdekken?
 • Vind je sommige dingen van jezelf moeilijk om te accepteren en ben je daardoor hieromheen aan het leven? 
 • Gaat alles goed, maar zou je je nog fijner voelen als je die ene stap kunt zetten? 

In mijn individuele begeleiding kies ik voor de invalshoek die het beste bij jou past. Het vergroten van je bewustzijn over wie je bent, wat er in je omgaat en de stappen die je kunt en wilt zetten vormen altijd de rode draad. Door je bewust te worden, kan er al een hoop veranderen.

Samenspel tussen lijf en hoofd

Het lijf is hierbij een geweldig instrument. Door meer in contact te komen met je lichaam geef je je hoofd een minder grote rol en kom je in contact met andere delen van jezelf, zoals je gevoel en intuitie. Hieruit ontstaan nieuwe inzichten en kun je naast je hoofd, je gevoel en je hart als innerlijk kompas leren kennen.

Cliëntgerichte benadering 

De cliëntgerichte benadering vormt de basis in mijn begeleiding en die combineer ik met lichaamsgericht werken, Gestalt, Transactionele  Analyse en Energetisch Werken. Zie ook mijn visie op ontwikkelen.

Kosten 

Een coach- of counselgesprek duurt 1 of 1,5 uur. Om administratie te voorkomen wordt er contant afgerekend aan het eind van de sessie. Bij de intake kan ik een inschatting maken van het aantal gesprekken dat ik verwacht dat je nodig hebt.

Vergoeding zorgverzekeraars 

Bij verschillende zorgverzekeraars kun je deze sessies (deels) vergoed krijgen. Kijk op de site van je zorgverzekeraar om te zien hoeveel dit precies is. 

 

  Anderen aan het woord

  Als coach weet Janneke mij vanuit een oprechte en zuivere aanwezigheid te raken. Daar waar het voor mijzelf moeilijk is en gevoelig ligt, is Janneke er op een hele gewetensvolle manier. Daar waar er lucht in mag komen en relativering, heeft ze humor en weet ze de dingen te benoemen met een vette knipoog waardoor een spiegel wordt voorgehouden op een manier die mij raakt en opbouwend is.

  Eefje Hermsen